Ma nyit a járműjavítóban a modellvasút fesztivál.

Ma nyit és az egész hétvégén (2009.08.02-ig naponta 17 óráig) látogatható a budapesti járműjavítóban a volt Lánggépgyári Művelődési házban működő klub rendezésében több meghívott magyar klub  és néhány külföldi vendég részvételével rendezett modellvasút fesztivál. Az udvaron néhány régebbi gumikerekes jármű is megtekinthető lesz.  Tavaly volt oldtimer járatok is most nincs információnk róla hogy ez évben is lesz-e, sikerült-e megszervezni?

A környéken nehéz a parkolás ( a járműjavító területére nem lehet járművel behajtani), így javasoljuk a közösségi közlekedési eszközöket, magyarán a BKV-t.

Aki drágálja a 2000,- Ft-os belépőt annak ajánljuk az augusztusi hosszú hétvégét Budapesten a Gyermekvasutas modellezők bemutatkozását és Balatonfüreden pedig ha valamelyik nap borultabb időt mutat látogassák meg a veszprémi Baross Gábor Vasútmodellező Klub Nemzetközi Modellvasút-kiállítását a balatonfüredi állomás épületének peron szintjén.
Itt a

“100 Éves a Szabadbattyán-Balatonfüred-Tapolca vasútvonal”

címmel rendeznek nemzetközi modellvasút kiállítást.

Jó modellvasutazást (vagy aki jobban szereti vasútmodellezést), kellemes szabadidő eltöltést kívánunk augusztus hónapra is.
Boncz Tibor 2009.07.31

2 comments

Comments are closed.