Elmaradt locomotion cikkek és karácsonyi hangulat.

Elnézést kérünk minden olvasónktól amiért a locomotion November végi decemberi cikkei nem olvashatóak.
A december eleji szervercsere után a blogmotor megadta magát és bár volt mentés a tartalomról, azonban a képeket az nem tartalmazta. Más megoldás hiányában a blogmotort is frissítettük és a cikkeket újra rakjuk, így január elejétől újra olvasható teljes terjedelmében. Talán számos új szolgáltatást is be tudunk vezetni ezzel egy időben.
Bár ez egy hobbiból munkaidőn kívül készített lap és a fenntartása is saját zsebből megy, ennél a jövőben professzionálisabb szolgáltatást szeretnénk nyújtani. Ezért új szoftverek is beszerzésre kerültek, amiknek a tesztelése most zajlik.

Türelmüket ezúton is megköszönöm.

Természetesen a sok karácsonyi jókívánságot minden küldőnek is megköszöntem már, de itt azoknak is köszönöm akik egész évben hűséges olvasóink voltak. Azoknak a kluboknak akik (jól felfogott érdekükben is) de rendszeresen informáltak bennünket kiállításaikról, eseményeikről valamint újdonságaikról.

Remélem minden kedves olvasom megtalálta a fa alatt azt a modellvasutas élményt, ami a karácsony szelleméhez dukál. Ezzel együtt a családtag esetleg egyéni hobbija talán ismét családi közös szórakozássá vált egy rövid időre.

Boncz Tibor
info a locomotion.hu-nál